Informacioni sistemi

 

Informacioni sistemi (IS) su postali nezaobilazan dio savremenog poslovanja bez obzira na veličinu preduzeća i obim poslova. Bez njih prosto nije moguću upravljanje preduzećima na nivou kako to zahtjevaju današnji uslovi poslovanja.

Kroz višegodišnje iskustvo u razvoju i implementaciji informacionih sistema naučili smo da su najteže same odluke za uvođenje i izbor adekvatnog sistema, dok praktično ne poznamo ni jednu firmu koja se po uvođenju  IS  vratila na rješenja prije toga.

Zbog toga našim klijentima nudimo besplatnu analizu tekućeg poslovanja sa aspekta unaprijeđenja u domenu IS. Vjerujemo da uvijek ima prostora za unaprijeđenja, te tako naš interes nalazimo u korektnoj saradnji sa klijentima koja bazira na balansu cijene adekvatno izabranog IS i koristi koje klijenti ostvaruju kroz njegovu implementaciju.

Naše iskustvo u radu sa najpopularnijim IS kao što su SAP, Microsoft Dynamics NAV, Oracle, Pantheon i drugi garancija su da ćete dobiti profesionalnu podršku visokog nivoa.

U zavisnosti od Vaših potreba i zahtjeva u mogućnosti smo Vam ponuditi implementaciju većine dostupnih IS na našem tržištu. Kontaktirajte nas za informativni razgovor i sa zadovoljstvom ćemo zajednički analizirati mogućnosti saradnje.

Holzex Group posjeduje nekoliko sopstvenih informacionih podsistema te ukoliko se odlučite za razvoj namjenskog IS potpuno prilagođenog Vašim potrebama takođe smo otvoreni sa saradnju.

 

Dobrodošli!

Web dizajn: Holzex Group d.o.o.